Tanfolyami áttekintés
A Kivizsgálások tanfolyam

Sokan eléggé próba szerencse alapon élik le az életüket, keresgélve a magyarázatokat, hogy miért javulnak vagy rosszabbodnak az ügyeik, miért sikeresek, vagy miért nem. Pedig a találgatások és „megérzések” eléggé megbízhatatlan dolgok. És annak ismerete nélkül, hogy ténylegesen hogyan vizsgáljon ki helyzeteket – jókat és rosszakat egyaránt –, és hogyan derítse ki az igaz adatokat, a személy csak kiértékeletlen adatok tengerében sodródik.

A pontos kivizsgálás valójában ritka portéka. Az Ember hajlamos rá, hogy azokban a dolgokban, amelyeket nem ért, elfogadja az első felkínált magyarázatot, legyen az bármilyen hibás. Ezért aztán a kivizsgálás technológiáját valójában nem művelik, illetve nem finomították ki. L. Ron Hubbard azonban áttörést ért el a logika és a gondolkodás tárgyában, és kifejlesztette az első valóban hatékony módszert, amellyel meg lehet keresni és következetesen meg is lehet találni a dolgok valódi okait.

Ha tudjuk, hogy hogyan lehet valamit kivizsgálni, akkor képesek leszünk eligazodni a véletlen tények és vélemények között, és képesek leszünk előállni a siker vagy kudarc mögötti valós okokkal az élet bármely területén. Azáltal, hogy valóban megtudjuk, miért úgy vannak a dolgok, ahogy vannak, képesek leszünk orvosolni és javítani a helyzetet – bármilyen helyzetet. Ez a technológia rendkívül értékes az emberek számára az élet minden területén.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

8-10 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Kivizsgálások

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Megtanultam, hogyan tudok gyakorlatiasabb megoldásokat találni gyakori problémákra és olyan helyzetekre, amelyekre egyébként nehezen tudnék megoldásokat találni.

A Kivizsgálások tanfolyam új nézőpontot adott azzal kapcsolatban, hogy hogyan tekintsek egy problémára, és hogyan elemezzem. Megmutatta, hogyan tudok jobban koncentrálni a szóban forgó problémára, és hogyan tudok gyakorlatiasabb megoldásokat találni rá.

Határozottan segíteni fog abban, hogy szcientológusként és a mindennapi üzleti és személyes életemben folyamatosan fejlődjek. Új nézőpontot ad az élet problémáinak megoldásával kapcsolatban. Még egyszer köszönöm.” – H. S.


„Ezen a tanfolyamon megtanultam, hogy hogyan kérdezősködjek egy területen, ahol valami nincs rendben, azért, hogy húzzam a szálat, és addig folytassam a kérdezést a logikátlan területeken, amíg az adat fel nem tárul, és a szituációt kezelni lehet és ki lehet javítani. Megtanultam az összes jellegzetes outpontot, amelyek előfordulhatnak egy szituációban, és gyakoroltam a megtalálásukat, amíg kényelmesen nem tudtam végezni. Ezt a pozitív pontokon is elvégeztem, hogy képes legyek megtalálni és megerősíteni őket.

Megismertem annak fontosságát, hogy legyen egy ideális helyzet, amelyet össze lehet hasonlítani a jelenlegi helyzettel. Megtanultam a szükséges kivizsgálási akciókat az adatok megtalálásához, valamint ahhoz, hogy ki tudjam javítani a dolgokat azáltal, hogy a helyes kivizsgálást végzem el a helyes sorrendben, és megtaláljam mögötte a pontos MIÉRTET, és ezzel kezelni lehessen a szituációt.” – C. F.


„Mindennek megvan a maga oka. És a Szcientológia megadta nekem a képességet, hogy megtanuljam ezeket az okokat, és kontrolláljam őket. A kivizsgálás készsége – a képesség arra, hogy logikusan gondolkodjunk, és a dolgok mélyére hatoljunk – lehetővé teszi, hogy az életem bármely területén minden szituációba belelássak, kezelni tudjam, és javítani tudjam. Képes voltam azonosítani az outpontokat a munkakörnyezetemben, és kezelni ezeket, hogy a vállalkozásom sokkal inkább ideális vállalkozássá váljon. Nem telik el olyan nap, hogy ne alkalmaznám L. Ron Hubbard technológiáját, hogy valamilyen módon javítsak az életemen. – S. R.

 

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Bosszantják a kudarcok?

Ha a dolgok rosszul sülnek el, eltűnődik azon, hogy miért alakult így? Szeretne a végére járni annak, hogy miért nem mennek jól a dolgok? Csak a szerencsén múlik, hogy sikeres lesz-e, vagy kudarcot vall?

Olvasson bele egy újságba – cégvezetők és politikusok különböző magyarázatait fogja látni arra, hogy miért esett egy cég részvényeinek árfolyama, vagy miért fulladt kudarcba egy politikai kezdeményezés. Ám ha valóban ismernék az okokat, képesek lennének azonnal jobbá tenni a dolgokat.

A kivizsgálásokat bárki használhatja, hogy felfedezze a siker vagy a kudarc valódi okait. Ez a rendszer a logikán, a gondolkodás tárgyán alapul, és az alkalmazásával bármilyen helyzet helyrehozható és jobbítható.

A Kivizsgálások című ingyenes online tanfolyamon megtanulhatja:

  • Hogyan elemezzen ki egy szituációt
  • Milyen szerepet játszik egy terület ismerete az ideális helyzet elképzelésében
  • Hogyan találjunk egy helyes „Miértet”, amely megnyitja az utat a hatékony kezelés előtt
Kezdés most >>